КМДА Київська міська державна адміністрація


18 березня 2021

У рамках он-лайн марафону "Доба пам'яті" був проведений урок патріотичного виховання «Звитяга».

У рамках он-лайн марафону "Доба пам'яті" був проведений урок патріотичного виховання «Звитяга».
У рамках он-лайн марафону "Доба пам'яті", приуроченого до Дня українського добровольця, був проведений урок патріотичного виховання «Звитяга».
 
Увага дітей з усіх областей України була прикута до слів правди про боротьбу українців з російським загарбником та слів вдячності ветеранів війни дітям, які з теплотою надсилали малюнки, маскувальні сітки, смаколики, обереги.
У ході трансляції "Уроку звитяги" до прямого ефіру приєдналося понад 70 шкіл з усіх областей України! Приєдналися школи з Черкаської, Вінницької, Івано-Франківської, Львівської, Сумської, Закарпатської, Житомирської, Київської областей та школи Києва. Особливо приємно було чути і бачити на зв'язку школи Донецької та Луганської областей, зокрема авдіївська, лисичанська, вугледарська та інші школи.
 
Загалом прямий ефір одночасно дивилося понад 2300 осіб. Це дуже приємна статистика для першого "Уроку звитяги" проєкту Доба Пам'яті.
 
Нам дуже приємно отримувати позитивні відгуки, фото шкіл та дітей по інший бік екрану. Нам важливі й ваші відгуки, тому чекаємо на ваші запитання, побажання, нові ідеї, теми для обговорення в наступних ефірах, пропозиції по співпраці в коментарях або приватних повідомленнях.
 
Щиро дякуємо діткам від імені всіх організаторів заходу за активну участь у події!



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.