КМДА Київська міська державна адміністрація


23 травня 2021

У Києві відбулися заходи, приурочені до святкування Дня Героїв.

У Києві відбулися заходи, приурочені до святкування Дня Героїв.
У межах урочистих заходів відбулась панахида та покладання квітів біля меморіального знаку Героям Небесної сотні, що на алеї Героїв Небесної Сотні. На Михайлівський площі відбулася панахида та покладання квітів до Стіни пам'яті, а також урочисте вшанування борців за незалежність України. У заходах взяли участь родини Героїв Небесної Сотні, родини загиблих учасників АТО/ООС, учасники бойових дій та учасники Революції Гідності.
Дякуємо КП УЗН Оболонського району за те, що протягом шести років допомагають прикрашати Алею Героїв Небесної Сотні та Стіну Пам'яті біля Михайлівського Золотоверхого собору квітами. Також щиро дякуємо Олександру Міщенку (https://www.facebook.com/MishchenkoOleksandr) за дві чудові корзини квітів, які тепер прикрашають алею Героїв Небесної Сотні та Стіну пам'яті.
 
Щиро вдячні Камерний дівочий хор КССМШ ім М В Лисенка та Камерному хору "Гаудеамус" благодійного фонду розвитку національної музичної академії імені Петра Чайковського за участь у заходах та чудові виступи! Диригенти: Yulya Puchko, Рубен Толмачов (https://www.facebook.com/ruben.tolmachov).
Дякуємо Valerii Tantsiura та Володимир Ірландець за допомогу з пошуком транспорту для перевезення музичних колективів.
 
Дякуємо директору Департаменту соціальної політики КМДА Руслану Світлому та представнику кримських татар Мустафі Джемілєву за присутність та підтримку.
 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.