КМДА Київська міська державна адміністрація


26 травня 2021

Безоплатна психологічна реабілітація в клінічному санаторії ім. Горького

Безоплатна психологічна реабілітація в клінічному санаторії ім. Горького
ДП Клінічний санаторій ім. Горького , який знаходиться за адресою вул. Фонтанська дорога, 165 в м. Одеса запрошує на психологічну реабілітацію постраждалих учасників Революції Гідності, учасників антитерористичної операції та членів їх сімей, членів сімей загиблих (померлих) таких осіб із забезпеченням безоплатної психологічної, медико-психологічної реабілітації, безкоштовного проживання та харчування під час надання послуг із психологічної реабілітації та компенсацією витрати на оплату проїзду до санаторію і назад.
 
Для отримання послуги із психологічної реабілітації необхідно звернутися до управління соціального захисту населення за місцем реєстрації або за місцем фактичного проживання (перебування) для укладення тристоронніх договорів про надання послуг, при собі необхідно мати:
- паспорт громадянина України;
- посвідчення учасника бойових дій, особи з інвалідністю внаслідок війни, учасника війни, постраждалих учасників Революції Гідності, члена сім’ї загиблого (померлого)
- документ, що підтверджує безпосередню участь в антитерористичній операції або забезпеченні її проведення з безпосереднім перебуванням в районах антитерористичної операції у період її проведення;
- копія свідоцтва про шлюб (у разі проходження психологічної реабілітації разом із членом сім’ї).
За більш детальною інформацію звертайтесь до районного управління соціального захисту населення.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.