КМДА Київська міська державна адміністрація


8 червня 2021

Запрошуємо прийняти участь у риболовному турнірі "Кубок пам'яті Героїв Небесної Сотні"

Запрошуємо прийняти участь у риболовному турнірі "Кубок пам'яті Героїв Небесної Сотні"
Запрошуємо прийняти участь у риболовному турнірі "Кубок пам'яті Героїв Небесної Сотні". 27.06.2021.
 
"Кубок пам'яті Героїв Небесної Сотні" – це урочистий риболовний спортивний захід присвячений вшануванню світлої пам’яті Героїв Революції Гідності, серед яких було багато поціновувачів сімейного рибальського відпочинку на природі. Захід об’єднує близьких та родичів Героїв Небесної Сотні з якими вони подорожували риболовною Україною маючи спогади з дитинства. Подія залучає до участі команди постраждалих під час Революції Гідності , Медиків Майдану, участників ООС, та інших не байдужих до події рибалок.
 
За ініціативи МБФ "Небесна Сотня" ГО Родини "Небесної Сотні" риболовний турнір "Кубок пам'яті Героїв Небесної Сотні" став традицією і проводиться вже вп'яте.
 
Переможців чекають призи від Генерального спонсора турніру - компанії "Ібіс" https://ibis.net.ua/
«Кубок пам'яті Героїв Небесної Сотні 2021» – це командне змагання у дисципліні – «спінінг з човна». Спортивна частина заходу відбувається за правилами аматорського та спортивного рибальства України.
 
Реєстрація обов'язкова:
 
Також відбудуться змагання для дітей в категорії «Поплавкова вудка з берега», прохання учасників реєструвати теж.
До заходу приєднаються почесні гості: воїни АТО та волонтери, , представники державних і громадських організацій, об’єднань, культурних фондів, спілок й т.і.
 
По завершенні спортивної частини заходу передбачено урочисту частину з вшануванням Героїв Небесної Сотні та нагородженням учасників і переможців кубку цінними призами від Генерального спонсора турніру - компанії "Ібіс"
Опісля нагородження, учасників чекає фуршет та відпочинок у альтанці.
 
МІСЦЕ ПРОВЕДЕННЯ
Змагання відбудеться у Києві, на риболовно-спортивній базі київської міської організації Українського товариства мисливців і рибалок База Изумрудная «Смарагдова» («Ізумрудка» База Изумрудная), вул. Прирічна, буд. 32 (затока «Верблюд»).
 
Посилання на захід:



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.