КМДА Київська міська державна адміністрація


17 червня 2021

Фотовиставка, присвячена Дню батька

Фотовиставка, присвячена Дню батька
Сьогодні в Київський міський центр допомоги учасникам Антитерористичної операції була відкрита унікальна фотовиставка присвячена Дню батька, який відзначається в Україні та більшості країн світу у третю неділю червня.
Автори хочуть звернути увагу на важливість залучення батька до виховання та піклування про дітей, а також до рівномірного розподілу домашніх обов'язків. Це сприяє більш гармонійним стосункам та близькому зв'язку із дітьми коли вони ростуть.
 
У фотопроєкті до Дня батька можна побачити 16 фотографій та почитати 8 історій відповідальних татусів та дідуся. Незважаючи на свою зайнятість вони знаходять можливість провести зі своїми дітьми якісний час, піклуючись про них на рівні з мамами. Раді відмітити, що участь в проекті взяли директор Київський міський центр допомоги учасникам Антитерористичної операції, Георгій Кунах та директор Департамент соціальної політики КМДА Руслан Свитлый.
 
Організатори виставки: UNFPA, Фонд Народонаселення ООН в Україні - UNFPA Ukraine спільно з Київська міська державна адміністрація - КМДА в рамках програми "ЄС за гендерну рівність: разом проти гендерних стереотипів та гендерно зумовленого насильства", що фінансується Європейським союзом та реалізується спільно з структурою "ООН Жінки" та ЮНФПА.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.