КМДА Київська міська державна адміністрація


7 жовтня 2019

Міжнародний марафон Kosice Peace Marathon

Міжнародний марафон Kosice Peace Marathon

У словацькому місті Кошице відбувся міжнародний марафон Kosice Peace Marathon. Це найстаріший марафон Європи, який проходить в першу неділю жовтня починаючи з 1924 року. Серед його більш як пів тисячі учасників – десятеро українців-ветеранів бойових дій на Сході України, у тому числі й наші колеги-працівники Київський міський центр допомоги учасникам Антитерористичної операції, які є ветеранами війни.
Повну дистанцію у 42 кілометри пробігли троє ветеранів, двоє бігли пів марафон (21 км), і ще п’ятеро – дистанцію у 4,5 кілометра.
Серед ветеранів – ті, хто отримав серйозні поранення або ушкодження під час участі в АТО (ООС), для них участь у спортивних змаганнях є частиною реабілітації по поверненні з війни у мирне життя.
Пишаємося кожним з учасників цього та інших марафонів!
Кожен з вас-ПЕРЕМОЖЕЦЬ!
А всім, хто повернувся з війни і бажає почати своє мирне життя активно — рекомендуємо прийти на тренування для ветеранів на НСК Олімпійський, які відбуваються щовівторка та щочетверга о 18-30.
Організаторами цих проєктів є Вадим Свириденко, National council for the sports rehabilitation / SportVeterans та Федерація легкої атлетики України.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.