КМДА Київська міська державна адміністрація


30 жовтня 2019

Марафон морської піхоти в США

Марафон морської піхоти в США

Сильна Україна своїми нескореними Героями!

Сьогодні з США повертається команда поранених учасників бойових дій на Сході України, які взяли участь у 44-му Марафоні морської піхоти США!
Марафон морської піхоти США - це захід для військових та їх родин, ветеранів, для поранених військовослужбовців та родин загиблих. Учасниками марафону є представники різних армій з усього світу. Серед 42 тисяч учасників з усього світу, єдина дівчина, яка бігла дистанцію на біговому протезі - наша незламна, сильна і нескорена Оля Бенда! Оля стала на біговий протез лише кілька місяців тому, але швидко перемогла себе і гордо понесла у світ дух незламності українських Героїв/Героїнь сьогодення!
Вадим Свириденко, Уповноважений Президента України з питань реабілітації учасників війни на своїй сторінці фейсбук написав: "Учасники нашої команди успішно подолали дві дистанції-10 та 42 кілометри. Гаслом цьогорічного марафону стала фраза "Біжи з метою, фінішуй з гордістю!"
І фінішували справді з гордістю, несучи піднятим стяг України! Цього разу прапор України, з символікою батальйону Донбас та підписом побратима Дмитра Фесенка, в Пам'ять про нього, нескореного Героя, який біг до останнього, і мав приймати участь в цьому марафоні, та життя якого обірвалося 21 жовтня 2019.
Команда щиро дякує за підтримку українській громаді в США та американцям, які з повагою зустрічали та допомагали військовим на дистанціях і дякували за службу!
А всім, хто бажає змінити свій спосіб життя, хто прагне нових перемог нагадуємо, що щовівторка та щочетверга о 18-30 на НСК Олімпійський проходять тренування для ветеранів ! Абсолютно безкоштовно команда тренерів чекає і тримає відкритими двері у світ спорту і спортивної реабілітації саме для Вас, дорогі наші ветерани!



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.