КМДА Київська міська державна адміністрація


22 жовтня 2019

Інавгурація фотовиставки «Донбас, Європа» в Неаполі

Інавгурація фотовиставки «Донбас, Європа» в Неаполі

22 жовтня 2019 року у Будинку мистецтв Неаполя відбулася інавгурація фотовиставки «Донбас, Європа».

У найпрестижнішому культурологічному закладі міста Palazzo della Arte були презентовані понад 40 робіт Олеся Кромпляса серії «Промка» та 12 робіт Роберто Травана серії «Twelve shots from Donbass».

Виставка відбулася на найвищому рівні, а за інформаційною складовою стала унікальною. Тому що вперше за 5 років в Італії в засобах масової інформації війну назвали війною, озвучили кількість загиблих громадян України, кількість людей яким довелося виїхати з окупованих територій та рятувати свої сім'ї від війни.

На виставку вперше було запрошено делегацію від Київської міської державної адміністрації на чолі з Дмитром Загуменним у складі представників Київського міського центру допомоги учасникам АТО директора Георгія Кунаха, Анни Швиденко і Наталії Прилуцької.

Дякуємо Генеральному консульству України в Неаполі за запрошення та Генеральному консулу України в Неаполі Віктору Гамоцькому за чітку громадянську позицію, патріотизм, за те, що доносите правдиву інформацію про Україну та війну на Донбасі, популяризуєте Україну, її культуру та традиції за межами нашої держави.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.