КМДА Київська міська державна адміністрація


19 жовтня 2019

Відкриття Алеї пам'яті киян-військовослужбовців і працівників правоохоронних органів, які загинули під час проведення АТО/ООС

Відкриття Алеї пам'яті киян-військовослужбовців і працівників правоохоронних органів, які загинули під час проведення АТО/ООС

У суботу, 19 жовтня, у парку Партизанської слави (Дарницький район) громадськими об'єднаннями столиці за підтримки Київський міський центр допомоги учасникам Антитерористичної операції, Дарницька районна в місті Києві державна адміністрація, КП УЗН Дарницького району м. Києва, а також курсантів Національної академії внутрішніх справ було закладено Алею пам'яті киян-військовослужбовців і працівників правоохоронних органів, які загинули під час проведення АТО/ООС, захищаючи суверенітет України.

Спільними зусиллями було висаджено 385 саджанців дуба. Така кількість дубів обрана не випадково - на жаль, з початку російської агресії на Сході України загинуло 385 киян.

Усіх загиблих у зоні проведення АТО/ООС вшанували хвилиною мовчання. А для маленьких відвідувачів заходу влаштували цікаве дозвілля та нагодували козацьким кулішем всіх учасників толоки.

На заході також були присутні співробітники Київського міського центру допомоги учасникам АТО Олексій Смирнов, Оксана Макідон, Ірина Міхнюк та Дмитро Гоцуцов.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.