Головна  →  Новини  →  4 грудня 2020

Віталій Кличко вручив ордери на нові квартири киянам-особам з інвалідністю внаслідок війни 3 групи та киянам - учасникам АТО/ООС.

Віталій Кличко вручив ордери на нові квартири киянам-особам з інвалідністю внаслідок війни 3 групи та киянам - учасникам АТО/ООС.
Київський міський голова Віталій Кличко вручив ордери на нові квартири киянам-особам з інвалідністю внаслідок війни 3 групи та киянам - учасникам АТО/ООС, які перебували на квартирному обліку.

Урочистий захід відбувся сьогодні у Колонній залі Київської міської державної адміністрації. Загалом було вручено 24 ордери на квартири в будинках, які вже введені в експлуатацію. Незабаром квартири отримають іще 17 захисників, ордери вже готові та чекають своїх власників, деякі з них зараз перебувають на сході України.

КБУ "Київський міський центр допомоги учасникам антитерористичної операції" дякує Київському міському голові Віталію Кличку та Раді Ветеранів антитерористичної операції при виконавчому органі Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) за те, що наші захисники сьогодні отримали власне житло!

Родинам, що отримали ордери, бажаємо наповнювати свою домівку радісними емоціями, веселими подіями та яскравими моментами! Щиро вітаємо!
Перейти до спискуВерсiя для друку