Головна  →  Новини  →  16 грудня 2020

Викладення основної інформації про Київський міський центр допомоги учасникам АТО

Викладення основної інформації про Київський міський центр допомоги учасникам АТО
Шановні друзі!

До вашої уваги публікуємо текст, у якому викладено основну інформацію про нашу установу, а також основні напрямки діяльності нашого Центру.

Комунальна бюджетна установа "Київський міський центр допомоги учасникам антитерористичної операції" була створена в 2017 році і підпорядковується Київській міській державній адміністрації. Основна задача центру - це всебічна допомога ветеранам АТО/ООС, родинам загиблих учасників бойових дій, а також родинам Небесної Сотні. Ми надаємо консультаційну та юридичну допомогу з важливих для вас питань, допомагаємо в вирішенні соціальних питань: отриманні пільг, соціальних виплат, отриманні житла, оформленні документів тощо.
 
У Київському міському центрі допомоги учасникам антитерористичної операції працюють переважно ветерани АТО/ООС, волонтери, дружини і матері загиблих учасників бойових дій, тому наші спеціалісти чітко знають та усвідомлюють усі соціальні проблеми даної категорії населення, і ми всіляко сприяємо їх вирішенню. Ми постійно співпрацюємо з різними органами влади і громадськими організаціями з метою підвищення ефективності та результативності нашої роботи.

Наш Центр активно сприяє в отриманні ветеранами медичної допомоги і вирішенні питань в сфері медицини. Розроблені програми з надання ветеранам можливості отримати безкоштовне стаціонарне лікування та необхідне обстеження, лікуванні та допомозі онкохворим та особам з ампутацією.

Існує також ефективна програма з надання безкоштовних стоматологічних послуг та протезування зубів для ветеранів.
У нашому колективі є фаховий психолог, який за потреби може надати психологічну допомогу в будь-який час доби.
Ще одним напрямком нашої діяльності є спортивна реабілітація ветеранів. Дані програми передбачають заохочення ветеранів та їх сімей до занять спортом, що в свою чергу допомагає реабілітуватися від минулих травм, а також реадаптуватися до мирного життя. Ми беремо в цьому безпосередню участь і є співорганізаторами багатьох змагань.
Київський міський центр допомоги учасникам АТО також приділяє увагу дітям ветеранів, учасників бойових дій, загиблих Героїв. Ми проводимо для них різні майстер-класи, відправляємо на оздоровчі відпочинки. Також наші спеціалісти постійно проводять уроки патріотичного виховання для учнів та студентів різних навчальних закладів, тим самим піднімаючи рівень патріотизму серед молодого покоління.

Звернутися до нас ви можете за телефоном гарячої лінії: 0800-300-633 або за адресою Хрещатик, 36 (КМДА, 1 поверх) у робочі години: понеділок-четвер з 9:00 до 17:30, у п'ятницю до 16:00, обідня перерва 3 13:00 до 14:00.

Наші сторінки:
Наш сайт: /
Ми в Telegram: t.me/CDUATO
Перейти до спискуВерсiя для друку