Головна  →  Новини  →  18 січня 2021

Адресне опитування щодо потреби з оздоровлення дітей учасників АТО/ООС та постраждалих учасників Революції Гідності в супроводі дорослого по програмі "Турбота. Назустріч киянам" в 2021 році

Адресне опитування щодо потреби з оздоровлення дітей учасників АТО/ООС та постраждалих учасників Революції Гідності в супроводі дорослого по програмі "Турбота. Назустріч киянам" в 2021 році
Шановні учасники АТО/ООС, постраждалі учасники Революції Гідності, члени Ваших сімей, члени сімей загиблих(померлих) учасників бойових дій АТО/ООС та Героїв Небесної Сотні міста Києва!

Нагадуємо, що в місті Києві для Ваших дітей діє такий вид додаткової місцевої пільги, як оздоровлення дітей в супроводі одного дорослого. Дана пільга надається на підставі написаної заяви до управління праці та соціального захисту населення районної в м.Києві державної адміністрації за місцем реєстрації пільговика.
 
Пільга поширюється:
 
-на дітей учасників АТО/ООС та постраждалих учасників Революції Гідності до 14 років,
-на дітей загиблих(померлих) учасників бойових дій АТО/ООС, яким надано відповідний статус згідно ЗУ "Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту", та Героїв Небесної Сотні - до 18 років.
 
Просимо вас заповнити дане опитування щодо оздоровлення дітей в минулі роки та прогнозованої потреби в оздоровленні ваших дітей у 2021 році. Зібрана інформація допоможе сформувати кількісну та якісну оцінку потреби в оздоровленні дітей та спрямувати кошти міського бюджету відповідно до Ваших запитів.
 
Увага! Опитування стосується виключно оздоровлення дитини в супроводі ДОРОСЛОГО, який супроводжує дитину та перебуває з нею протягом всього терміну відпочинку в оздоровчому закладі.
 
Відпочинок дитини в таборах чи санаторіях по направленню педіатра від поліклініки до даної пільги та вищевикладеного опитування відношення не має!
 
Чекаємо від Вас заповнені опитувальники до 24 січня 2021 року.
 
Щиро дякуємо за співпрацю!
 
Перейти до спискуВерсiя для друку