Головна  →  Новини  →  2 лютого 2021

Відбулася спільна нарада представників Київського міського центру допомоги учасникам АТО та інших служб та органів.

Відбулася спільна нарада представників Київського міського центру допомоги учасникам АТО та інших служб та органів.
Сьогодні відбулася спільна нарада представників КБУ «Київський міський центр допомоги учасникам антитерористичної операції», Служби у справах дітей та сім’ї виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації), районних в місті Києві Служб у справах дітей та сім’ї, Департаменту соціальної політики та управлінь праці та соціального захисту населення районних в місті Києві державних адміністрацій.
 
Головною темою наради стало отримання пільг у відповідності до рішення КМР від 23.07.2020 року №52/9131.
Першочерговою метою зустрічі було визначення проблемних питань в реалізації виплати одноразової матеріальної допомоги киянам - уповноваженим членам сімей загиблих (померлих) учасників антитерористичної операції внаслідок участі в антитерористичної операції за належні для одержання земельні ділянки для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд, та пошук шляхів їх вирішення.
 
У ході обговорень учасники зустрічі висловлювали власні думки щодо проблемних питань, обмінювались досвідом та пропонували можливі шляхи вирішення обговорюваних проблем. Сподіваємося і надалі плідно співпрацювати задля забезпечення ефективного соціального захисту учасників бойових дій та їх сімей!
Перейти до спискуВерсiя для друку