Головна  →  Новини  →  4 березня 2021

Підтримка ветеранського бізнесу

Підтримка ветеранського бізнесу
Шановні друзі!
 
З радістю повідомляємо, що між Київським міським центром допомоги учасникам Антитерористичної операції та Veterano Service було підписано меморандум про співпрацю.
 
У рамках співпраці ми плануємо розпочати серію бізнес-тренінгів для ветеранів, які допомагатимуть в розвитку власної справи. Також ми періодично публікуватимемо інформацію про ветеранський бізнес, щоб кожен охочий міг підтримати ветеранів та допомогти розвивати їхню власну справу.
 
Отже, хочемо вам розповісти про чудові та автентичні прикраси від Ірини Цвілої, зроблені з великої любові до улюбленої справи та до світу флори. Авторські прикраси та аксесуари, виготовлені з рослин. Квіти, листя, плоди, бруньки. З шаною зібрані, висушені зі збереженням натурального кольору, які потім під музику джазу перетворюється на унікальні вироби: кишенькові люстерка, кульчики, каблучки та кулони.
 
Ірина – доброволець батальйону "СІЧ". Її життя так чи інакше завжди було пов'язане з квітами. Пробувала себе у флористиці та народженні трояндових садів. Після повернення з війни знайшла свою творчу реабілітацію: поєднання квітів, музики і ювелірної смоли. Відтак захоплення зі створення краси переросло в маленький бізнес. Підтримати бізнес ви зможете, перейшовши за посиланням та ознайомившись із продукцією:
 
Перейти до спискуВерсiя для друку