Головна  →  Новини  →  11 червня 2021

Київська міська рада підтримала рішення про виплату компенсацій за належні для одержання земельні ділянки

Київська міська рада підтримала рішення про виплату компенсацій за належні для одержання земельні ділянки
Київська міська рада підтримала рішення про виплату компенсацій за належні для одержання земельні ділянки ще трьом членам родин загиблих киян-учасників антитерористичної операції на сході України.
 
Зокрема, виплата на одну особу складає 400 прожиткових мінімумів для працездатної особи та на сьогодні становить 908 тисяч грн. Відповідні компенсації відбуваються в рамках Міської цільової програми «Турбота. Назустріч киянам» на 2019-2021 роки. Для цього в 2021 році передбачено 38 мільйонів гривень.
 
Київський міський центр допомоги учасникам Антитерористичної операції максимально сприяє, юридично супроводжує і вносить необхідні ініціативи та правки за для дотримання інтересів наших Захисників на всіх рівнях міської влади.
 
Нагадаємо, що на минулому пленарному засіданні, 27 травня, Київрада підтримала надання компенсацій за земельні ділянки чотирьом родинам загиблих учасників антитерористичної операції. Усього з 2019 року такі виплати отримали 29 осіб.
 
Порядок надання допомоги киянам-учасникам антитерористичної операції та сім’ям киян, які загинули під час проведення антитерористичної операції, затверджено рішенням Київради від 9 жовтня 2014 року № 271/271.
Перейти до спискуВерсiя для друку