Головна  →  Новини  →  21 лютого 2019

Рада ветеранів відзвітувала про свою роботу

Рада ветеранів відзвітувала про свою роботу

Рада ветеранів антитерористичної операції при КМДА відзвітувала про свою роботу у 2018 році.

 

Звіт відбувся 21 лютого у колонній залі за участю Київського міського голови Віталія Кличка.

Серед питань, про які розповів голова Ради Ігор Марі та член Ради Антон Колумбет, - питання соціального захисту, медичного забезпечення, транспорту та дозвілля.

На залишено поза увагою також питання забезпечення житлом і земельними ділянками.

Зокрема, в Раді ветеранів АТО створено робочу групу для запобігання безконтрольної видачі земельних ділянок в м. Києві. Робочою групою було опрацьовано більше 90 проектів рішень постійної комісії з питань містобудування, архітектури та землекористування. Члени робочої групи були присутні на кожному засіданні постійної комісії з питань містобудування, архітектури та землекористування. Надано консультації щодо отримання земельних ділянок більше 200 ветеранам АТО, а також підписаний меморандум про співпрацю з КП «Київський інститут земельних відносин».

Понад 100 осіб отримали дозвіл на розробку проекту із землеустрою щодо надання земельних ділянок для ведення садівництва (у Київській області), понад 40 сімей загиблих забезпечені земельними ділянками для ведення особистого селянського господарства (у Київській області), на розгляді ще понад 80 проектів із землеустрою щодо надання земельних ділянок для сімей загиблих на право ведення садівництва (у Київській області).

Право власності на земельні ділянки в с. Биківня отримало 137 членів сімей загиблих учасників АТО, опрацьовано 53 проекти рішення «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки», поданих до постійної комісії з питань містобудування, архітектури та землекористування, із них 26 осіб отримали позитивне рішення.

Закуплено 165 квартир за 2018 рік для учасників бойових дій на суму 195 000 000 грн. У Раді ветеранів АТО створено робочу групу з питань житлового забезпечення учасників АТО, результатом роботи якої  розробка концепції з отримання житла учасниками АТО з 50% компенсацією з міського бюджету.

Цього ж дня ще 13 осіб із інвалідністю внаслідок АТО отримали ключі від квартир з рук Київського міського голови.

Детальніше у звіті, який прикріплено до публікації.

 

 

Файл документа: звіт РВ.docx

Перейти до спискуВерсiя для друку