Головна  →  Новини  →  11 листопада 2019

Виїзний ретрит в Карпати для ветеранів для волонтерів

Виїзний ретрит в Карпати для ветеранів для волонтерів

Сьогодні група ветеранів та фронтових волонтерів повернулася з Карпат до Києва з гарними враженнями та відгуками про Відновлюючий йога-тур в Карпати для ветеранів. Це був перший виїздний ретрит в рамках проєктів реабілітації, адаптації та соціалізації ветеранів АТО/ООС від Київський міський центр допомоги учасникам Антитерористичної операції . Цей міжнародний проєкт який успішно допомагає "повернутися" ветеранам під назвою "Welcome home troops" реалізовано силами Благодiйний Фонд "Відродження Загальнолюдських цінностей"\ IAHV Ukrain на чолі з керівником і тренером Наталією Толстовою в Вільний простір "Думка" смт. Верховина.
Група складалася з 13 осіб, які мали можливість приділити увагу собі, своєму тілу, своїм думкам, а курс "Щастя" сприяв відновленню та очищенню душі та тіла.
Програма включала в себе:
*Асани йоги;
*Інтерактивні процеси;
*Дихальні практики Sky;
*Прогулянки;
*Посадку дерев.
Незважаючи на те, що група займалася в драйвовому режимі тричі на день , починаючи перше заняття о 6-55 ранку, в загальному по 7 годин в день, мали обмеження в їжі (заборонені кава,чай, м'ясо, деякі ліки і звісно ж алкоголь), і попри розбіжності в смаках і настроях вся група пройшла повний курс "Щастя". Пройшла дружно! Підтримуючи і стимулюючи один одного!
Наші Герої - наша Гордість!
Тому кожному із наших захисників/захисниць щиросердечно бажаємо щастя! Пишаємось кожним/кожною із Вас!
Позитивні відгуки наших учасників спонукають нас не зупинятися, а планувати нові та більш масштабні виїздні проєкти. То ж приймаємо пропозиції що до можливого місця проведення наступних курсів в Київській області, в живописних місцях України та за кордоном. Основна умова до приміщень - вони мають бути гарними, сучасними, чистими, комфортними та зручними! Тому що наші герої заслужили на найкраще ставлення і на найкращі умови для відпочинку, адаптації чи реабілітації.

Перейти до спискуВерсiя для друку