Головна  →  Новини  →  15 листопада 2019

Семінар з патріотичного виховання для школярів

Семінар з патріотичного виховання для школярів

Сьогодні в спеціалізованій загальноосвітній школі №305, яка знаходиться за адресою вул. Євгена Харченка, 53, відбувся черговий семінар з патріотичного виховання для школярів. Темою семінару стала пріоритетність української державної мови, культури і історії в національно-патріотичному вихованні зростаючих поколінь.

На даному семінарі були присутні представники патріотичних громадських організацій, які ділились своїми досягненнями та планами і проєктами на майбутнє. На семінар також було запрошено Київський міський центр допомоги учасникам Антитерористичної операції та наших партнерів ГО "СЛАВЕТНІ ЕПОХИ УКРАЇНИ".

У цей день відбулася посвята учнів 305-ї школи: хлопчиків посвятили в козаки, а дівчат - у берегинь. Також відбувся виступ маленьких артистів-школярів.

На семінар були запрошені матері загиблих воїнів, які розповіли про своїх синів, загиблих Героїв, захисників нашої держави. Вони побажали молодому поколінню вирости гідними громадянами, патріотами України. Також була присутня мама Євгена Харченка, пані Наталія Харченко. Як відомо, у цій школі навчався і був випусником Герой Євген Харченко, який трагічно загинув від рук російських окупантів під час виходу з Іловайського котла.

Висловлюємо подяку директору школи Касян Ларисі Федорівні та заступнику директора з виховної роботи Коваленко Світлані Володимирівні за високий патріотизм та сприяння в організації даного семінару. Після проведення семінару, була обговорена можливість організації спільних проєктів, спрямованих на виховання високого патріотичного духу і любові до своєї Батьківщини.

Перейти до спискуВерсiя для друку