Головна  →  Новини  →  9 грудня 2019

Засідання Ради родин загиблих

Засідання Ради родин загиблих

Начальник відділу з територіальної роботи Ірина Міхнюк, за сумісництвом Голова Ради родин загиблих при Міністерстві у справах ветеранів, тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України, та сектор по роботі з родинами загиблих киян-учасників АТО та Героїв Небесної Сотні КБУ «Київський міський центр допомоги учасникам АТО», в особі керівника Зоряни Кузьміної, 05.12.2019р. прийняли участь в спільному засіданні Ради родин загиблих та першого заступника Міністра Антона Колумбета. Порядком денним було обговорення проекту Закону України «Про статус ветеранів та членів сімей загиблих (померлих) ветеранів» в розрізі статей, які безпосередньо стосуються родин загиблих(померлих) Захисників України.
Нашими колегами були надані напрацювання сектору по роботі з сім’ями загиблих учасників АТО та Героїв Небесної Сотні, на основі чого внесені пропозиції та зауваження до Проекту Закону.
Сподіваємося, що наші ініціативи для родин загиблих Захисників України будуть почуті законотворцями. Також очікуємо на подальшу плідну співпрацю з Радою родин загиблих та Міністерством у справах ветеранів, тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України.

Перейти до спискуВерсiя для друку