Головна  →  Новини  →  21 січня 2020

Безперервний онлайн-марафон «Доба пам'яті 24+2»

Безперервний онлайн-марафон «Доба пам'яті 24+2»

З 10:00 години 20 січня 2020 року до 10:00 години 21 січня в колонній залі Київської міської державної адміністрації тривав безперервний добовий он-лайн марафон вшанування пам’яті всіх Захисників Донецького аеропорту, який отримав назву «Доба пам'яті 24+2».

Ми щиро вдячні всім учасникам, усім гостям за підтримку, за присутність та участь, за причетність та небайдужість!
Низький уклін родинам загиблих, які знайшли час завітати, а також які підтримували нас в своїх серцях – ми відчували ваше тепло!

Величезна подяка нашим Захисникам- безпосереднім учасникам тих трагічних подій січня 2015 року, які знайшли мужність їх пригадати та всім розповісти.

Щира вдячність волонтерам, які приїхали з різних куточків України! Ваша невгамовність та згуртованість надихає на життя та Перемогу!

Особлива подяка Київська міська державна адміністрація - КМДА за безумовну та посильну підтримку наших ідей!
Департамент освіти і науки Києва – ви молодці, без вашої допомоги та посильної участі нам би було дуже важко! А дітки та молодь, які брали участь у виступах – чудові, талановиті! Саме за них наші хлопці відстоюють світле майбутнє України.
Департаменту культури міста Києва вдячні за високу професійність колективів!

Вдячні всім діячам мистецтв, аматорам, громадським діячам, організаціям, представникам Міністерства у справах ветеранів, тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб, а також усім небайдужим громадянам, які пройнялися ідеєю та максимально швидко долучилися до заходу!

Слід відмітити, що марафон не зміг би відбутися без раптового народження ідеї в голові Костянтина Вінніченка, якою він надихнув нашу невтомну Наталку Прилуцьку та весь колектив КБУ «Київський міський центр допомоги учасникам АТО». Вдумайтесь: на організацію марафону в нас був всього один робочий день!

Наші чудові та кмітливі ведучі - Наталка Прилуцька та Костянтин Винниченко, оператори телеканалу Just TV, звукорежисер Віктор Бутко, Володимир Примаченко - керівник структурного підрозділу Міністерства у справах ветеранів, співробітники нашого Центру Баранов Максим та Боровик Руслан проявили неперевершену стійкість, витримку та силу духу та працювали 24+2 години поспіль в он-лайн режимі! Ви – супер молодці!

Ми щиро вдячні УСІМ за те, що підтримали нашу ініціативу! Без Вас у нас би нічого не вийшло! ДЯКУЄМО!

Перейти до спискуВерсiя для друку