Головна  →  Новини  →  17 травня 2021

Київський міський клінічний госпіталь відновлює свою роботу

Київський міський клінічний госпіталь відновлює свою роботу
Сьогодні представниками Київський міський центр допомоги учасникам Антитерористичної операції в особі директора Георгій Кунах і Уповноваженим Президента України з питань реабілітації учасників бойових дій Вадим Свириденко був відвіданий Київський міський клінічний госпіталь ветеранів війни, щодо питання відновлення реабілітації захисників України.
 
Сповіщаємо Вас, що з виходом міста Києва з червоної зони державного карантину з приводу запобігання поширенню гострої респіраторної коронавірусної хвороби (Протокол позачергового засідання Державної комісії з питань ТЕБ та НС від 28.04.2021 року) госпіталь відновлює планову госпіталізацію відділення реабілітації. У відділенні пацієнти можуть пройти курс комплексного реабілітаційного лікування за індивідуальною реабілітаційною програмою, розробленою для них дипломованим фахівцем у сфері фізичної реабілітації (FRM).
 
В індивідуальну програму реабілітації, за показами, можуть входити наступні види та методи діагностики та лікування:
1. Лабораторна діагностика
2. Інструментальна діагностика
3. Функціональна діагностика
4. Відновне лікування з бальнеологією, (лазеротерапія, агнітолазеротерапія, ампліпульс, фонофорез, світлолікування, дарсонвалізація, інфраруж, діадинамік, електрофорез, гальіванізація, сінглетно-киснева терапія, УВЧ-терапія, КВЧ-терапія, УФО, інгаляції, електросон, скелетне витяжіння сухе та у басейні), водні процедури (ванни)). Спеціальні заходи для пацієнтів з важким ураженням нервової системи та опорно-рухового апарату: вертикалязація в тому числі стельовими підйомниками, тренажер балансування з монітором, пристрої для пасивної розробки колінного, гомілкового, ліктьового суглобів, водні процедури в басейні для спінальних пацієнтів та пацієнтів з ураженням опорно-рухового апарату з інструктором.
5. Підтримуюча медикаментозна терапія (призначена відповідним фахівцем госпіталя)
6. Психологічна допомога (наявна комфортабельна кімната психологічного розвантаження та кімната арт-терапії)
7. Психіатрична допомога
8. Консультації мультидисциплінарної команди госпіталя (лікар фізичної та реабілітаційної медицини, невропатолог, терапевт, ортопед-травматолог, хірург, уролог, психіатр, психологи, фізичні терапевти) за необхідності.
Відділення розраховане на 60 ліжок, що розташовуються у комфортабельних палатах. Також в наявності палати, розраховані на пацієнтів з важкими ушкодженнями опорно-рухового апарату та нервової системи. На базі відділення розташовані великий та малий тренажерні зали, що забезпечені інвентарем для ефективної реабілітації найважчих пацієнтів.
 
Щоб потрапити на лікування до госпіталю необхідно:
1. Відвідати свого сімейного лікаря та взяти електронне направлення на планову госпіталізацію (код послуги А57001 медична реабілітація)
2. Зателефонувати до госпіталя за телефоном +38-097-214-23-09 (відділ госпіталізаціїї, Інна Миколаївна) та узгодити дату свого прибуття до госпіталя.
3. Прибуваючи до госпіталя при собі необхідно мати:
3.1. Електронне направлення від сімейного лікаря
3.2. Документ, що посвідчує особу
3.3. Документ, що посвідчує участь у бойових діях, інвалідність, тощо.
3.4. Медичні документи за останній рік (виписки, консультативні заключення, дані аналізів, результати досліджень, тощо, за наявності).
Перейти до спискуВерсiя для друку