Головна  →  Новини  →  14 червня 2021

На території церкви Святого Миколая встановлено Пам’ятну Дошку на честь загиблих 33-х патріотів Дарницького району міста Києва

На території церкви Святого Миколая встановлено Пам’ятну Дошку на честь загиблих 33-х патріотів Дарницького району міста Києва
На території церкви Святого Миколая, що знаходиться у мікрорайоні Бортничі Дарницького району міста Києва, за ініціативи настоятеля храму протоієрея Vitaliy Matiyaschuk на благодійні кошти прихожан встановлено Пам’ятну Дошку на честь загиблих 33-х патріотів Дарницького району міста Києва та піднято державний жовто-блакитний прапор.
Учора, 13 червня 2021 року, відбулося урочисте освячення Пам’ятної Дошки за участі прихожан церкви, родин полеглих Героїв та воїнів-ветеранів.
 
«Практично з голими руками ці хоробрі чоловіки відправились захищати нашу країну в самі гарячі дні війни. В боротьбі з російським агресором на сході нашої країни вони віддали свої яскраві життя за нашу країну, за наші мирні міста і села, за кожного з нас. Вони захищали нашу рідну землю, щоб ми могли спокійно спати, навчатися, працювати та кохати…» - зазначив настоятель Храму.
 
Колектив КБУ «Київський міський центр допомоги учасникам Антитерористичної операції» щиро завдячує колективу Храму за ініціативу та втілення проєкту в життя, за шанування пам’яті полеглих в російсько-українській війні та патріотичний дух.
 
Вічна шана загиблим Героям! Вони житимуть доти, доки ми про них пам'ятатимемо!
Перейти до спискуВерсiя для друку